آموزشگاه تعمیر موتور سیکلت

آموزش تعمیر موتور سیکلت سنگین

شروع دوره:

سرفصل های آموزشی

سیستم‌ها و اجزای ترمز
سیستم‌های اصلی موتورسیکلت
تعمیر و نگهداری از گیربکس
سیستم‌ها و اجزای سوخت
سیستم‌های برق‌کشی و نقشه‌سیم‌کشی
نحوه شناسایی و رفع آن
اقدامات احتیاطی

سوالات متداول

درآمد تعمیرکاران موتور سیکلت سنگین چقدر است؟

میزان درآمد شغل موتورسازی بستگی به عوامل متنوعی همچون کشور و نیز سطح دانش و مهارت‌های فرد دارد. اما به‌طور کلی میزان حقوق دریافتی با توجه به شرایط زیر متفاوت است: ● در کجا و کدام شهر کار می‌کنید ● تقاضا برای کار چقدر است ● اندازه شرکت، سازمان و یا مغازه اگه قصد داشته باشید که تعمیرگاهی را برای خود باز کنید بهتر است مکانی را انتخاب کنید که در آن محل رقبای کمتری را داشته باشید. البته سعی کنید محلی پررفت و آمد را برای تعمیرگاه خود انتخاب کنید تا کار شما در آن محل دیده شود. در نظر داشته باشید که کیفیت بهتر از کمیت است، بنابراین سعی کنید همه خدمات تعمیرات موتورسیکلت را با کیفیت بهتر انجام دهید. جذب و حفظ مشتریان ثابت خیلی بهتر از جذب مشتریان جدید است. با توجه به مواردی که گفتیم می‌توان درآمد ماهیانه تعمیرکار موتورسیکلت را مبلغی چند میلیونی تخمین زد.

سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی تعمیرگاه موتور سیکلت سنگین چقدر است؟

برای این که در این پیشه فعالیت کنید می‌توانيد پس از کسب مهارت‌های لازم توسط شاگردی کردن نزد یک فرد با تجربه و یا شرکت در دوره‌های آموزشی فنی‌و‌حرفه‌ای در آموزشگاه‌های گوناگون، به راه‌اندازی یک مغازه تعمیرات موتورسیکلت اقدام نمایید. برای این کار باید سرمایه‌ای را برای رهن و اجاره مغازه در نظر بگیرید. برای خریدن ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای تعمیرات موتورسیکلت نیز باید سرمایه‌ای در نظر گرفته شود.میزکار، تهیه دستگاه دیاگ، جعبه بکس، پمپ باد، جعبه ابزار، انواع آچارها و غیره نیازمند به سرمایه‌ای در حدود 20 میلیون تومان است. فردی که علاقه‌ به وارد شدن در شغل تعمیرات موتورسیکلت دارد باید از سرمایه قابل توجهی برخوردار باشد. با توجه به موارد اشاره شده می‌توان نتیجه گرفت که شغل تعمیرات موتورسیکلت سنگین از بازار کار پردرآمد و پررونقی برخوردار است که به پشتکار فرد، تبلیغات گسترده در این حوزه و نیز بازاریابی فرد بستگی دارد. شخص علاقه‌مند به این شغل می‌تواند با کسب مهارت‌های بیشتر درآمد بالایی را کسب کند.

توضیحات تکمیلی

آموزش تعمیر موتور سیکلت سنگین یا آموزش موتور‌سازی یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین آموزش هایی است که که آموزشگاه دارلفنون در آن حوزه کلاس برگراز می نماید.. هنرجویان که قصد یادگیری این دوره را دارند می‌توانند در این دوره آموزشی شرکت کرده و اطلاعات خود را افزایش دهند و به یک تکنسین مجرب تبدیل شوند. برنامه آموزشگاه دارلفنون توسط تکنسین‌های دارای مجوز و با مهارت انجام‌ می‌شود هنرجویان گرامی دراین آموزشگاه می‌توانند نحوی تعویض و تعمیر فیلتر یا کاربراتوریا اموزش تعمیرموتور سیکلت  سنگین خود را به طور اساسی آموزش ببینند.

همچنین باید بیان کنیم موتورسیکلت از جمله وسیله‌های نقلیه‌ ارزان و قابل دسترس همگان به شمار می‌رود. افزایش مقدار تقاضا برای خرید موتورسیکلت سنگین باعث می‌شود که شغل موتورسازی مورد توجه اکثر افراد قرارگیرد. موتورسیکلت به دلیل گیرنکردن در ترافیک‌ و همچنین استفاده راحت از آن، در میان جوانان از محبوبیت بالایی برخوردار‌ است.

موتورسیکلت نیز مانند دیگر وسایل نقلیه با گذر زمان دچار اختلال و مشکل می‌شود که تعمیرکاران نقشی مهم و موثری را در این شرایط ایفا می‌کنند. درآمد شغل موتورسازی چقدر است؟ برای تعمیر موتورسیکلت سنگین باید چه دوره‌هایی را بگذرانیم؟ در این آموزش‌ها چه مهارت‌هایی را یاد می‌گیریم؟ در این مقاله مجموعه دارالفنون قصد دارد علاوه بر پاسخ به این سوالات، مطالب بیشتری را در مورد شغل موتورسازی در اختیار شما قرار دهد. پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

شرح دوره آموزش صفر تا صد تعمیر موتورسیکلت در آموزشگاه دارالفنون

قبل از هر چیزی در نظرداشته باشید که این دوره برای همه افراد چه حرفه‌ای و چه مبتدی مناسب است و همه مباحث از پایه و صفر آموزش داده می‌شوند. تعمیر‌ موتورسیکلت یک برنامه آموزشی است که جهت ارائه دانش و مهارت‌های لازم برای تشخیص تعمیر و نگهداری موتورسیکلت طرح شده است. آموزش‌های این دوره اغلب به صورت عملی و تئوری است که هنرجویان آشنایی با اجزای گوناگون موتورسیکلت‌ها و همچنین نحوه کار آن‌ها با یکدیگر را یاد می‌گیرند. آن‌ها همچنین چگونگی استفاده از ابزار‌ها و تجهیزات تشخیصی برای شناسایی مشکلات و نحوه انجام تعمیر و نگهداری را نیز می‌آموزند. دوره جامع تعمیر موتورسیکلت سنگین به سطح توضیحاتی که در برنامه درسی داده می‌شود بستگی دارد و برنامه‌های کوتاه مدت آن می‌تواند از چند ماه تا چند هفته طول بکشد. در حالی که تکمیل کامل برنامه‌های جامع آن ممکن است تا دو سال ادامه داشته باشد.

پس از تمام شدن دوره‌های آموزشی فرصت‌های شغلی متعددی در دسترس هنرجویان قرار می‌گیرد. فارغ‌التحصیلان می‌توانند در نمایندگی‌های موتورسیکلت کارکنند، جایی که می‌توانند کار نگهداری از موتورسیکلت را انجام دهند. البته برخی از هنرجویان تجارت خود را آغاز می‌کنند و به مشتریان در شهر خود خدماتی را ارائه می‌دهند. ممکن است فرصت‌های شغلی دیگری نیز برای تعمیرکار موتورسیکلت سنگین نظیر کار در فروش قطعات، تکنسین و یا مکانیک در صنایع خودروسازی سازی وجود داشته باشد.

پیش نیازهای آموزش تعمیرموتورسیکلت سنگین چیست؟

پیش‌نیازهای آموزش تعمیرموتورسیکلت سنگین بسته به نوع برنامه‌ها و سطح آموزش می‌تواند متفاوت باشد. بعضی از برنامه‌ها ممکن است اصلا به پیش نیاز رسمی احتیاج نداشته باشند و هرکسی که به یادگیری موتورسیکلت علاقه دارد به‌آسانی آن را فرا بگیرد. ولی توجه داشته باشید که برخی از این برنامه‌ها به سطح خاصی از تحصيلات و یا تجربه‌کاری در زمینه مکانیک خودرو احتیاج دارند.

در گام اول سعی کنید در مورد الزامات خاص برنامه مورد علاقه خود اطلاعات بدست آورید، البته قبل از درخواست آموزش مطمئن شوید که همه پیش‌نیازها را می‌توانید انجام دهید. چرا که در بعضی از برنامه‌ها ممکن است از هنرجویان بخواهند که موتورسیکلت، ابزار و وسایل ایمنی همراه خود داشته باشند.

شرکت در دوره آموزشی تعمیر موتورسیکلت سنیگن به چه افرادی توصیه می‌شود؟

در این بخش از آموزش به بررسی اینکه این دوره‌ها برای چه افرادی می‌تواند مناسب باشد می‌پردازیم. در گام اول، برای یادگیری این مهارت باید به این حوزه و حرفه علاقه نشان دهید. ورود به این پیشه برای افرادی توصیه می‌شود که از موارد زیر برخوردار باشند:

●   اگر به دنبال حرفه‌ای هستید که در داخل و خارج از کشور از بازار کار فوق‌العاده‌ای برخوردار باشد، شغل  موتورسازی بهترین گزینه است.

●  مناسب افرادی است که به دنیای موتورسیکلت‌ها علاقه نشان می‌دهند.

●  اگر به دنبال حرفه‌ای باشید که هم امنیت شغلی داشته باشد و هم دارای درامد بالایی باشد، شغل موتورسازی می‌تواند برای شما مناسب باشد.

●  مناسب افرادی است که قصد دارند در شرکت‌های معتبر مشغول به کار شوند.

در دنیای امروزه افراد به علوم تئوریک بیشتر اهمیت می‌دهند. ولی در نظر داشته باشید که هنوز بازار‌کار  فنی و ‌حرفه‌ای مبتنی بر مهارت بسیار پر رونق است. با مهارتی که در یک شغل فنی همچون شغل موتورسازی کسب می‌کنید، می‌توانید برای خود و خانوادتان آینده‌ای روشن رقم بزنید.

در آموزش تعمیر موتورسیکلت سنگین به چه موضوعاتی پرداخته می‌شود؟

موضوعاتی که در آموزش تعمیر موتورسیکلت سنگین توضیح داده می‌شود، به برنامه‌ها و سطح آموزش آن بستگی دارد. بعضی از موضوعات رایج و مهمی که ارائه داده می‌شود عبارتند از:

●  سیستم‌های اصلی موتورسیکلت

●  سیستم‌ها و اجزای ترمز

●  تعمیر و نگهداری از گیربکس

● سیستم‌ها و اجزای سوخت

● سیستم‌های برق‌کشی و نقشه‌سیم‌کشی

●  نحوه شناسایی و رفع آن

●  اقدامات احتیاطی

البته بعضی از برنامه‌ها، موضوعات پیشرفته‌تری همچون سفارش‌سازی و ساخت و نیز تنظیم عملکرد را نیز توضیح می‌دهند.

فرصت‌های شغلی موجود برای تعمیرکار موتور سیکلت سنگین چگونه است؟

پس از گذراندن دوره‌های آموزشی تعمیر موتور سیکلت سنگین، شما با فرصت‌های شغلی زیادی روبرو می‌شوید.  ازمهم‌ترین فرصت‌های شغلی می‌توان به مواردی از قبیل  استخدام در مراکز معاینه فنی موتورسیکلت، استخدام در کارخانه‌ها و شرکت‌های موتورسازی، مشغول شدن به کار موتور سازی، استخدام در نمایندگی‌های مجاز موتورسیکلت، تعمیر موتور سیکلت به صورت سیار،  تاسیس مغازه تعمیر موتورسیکلت با اخذ جواز کسب، استخدام در شرکت‌ها و ارگان‌هایی نظیر قوه قضاییه، اداره پست، نیروی انتظامی برای تعمیر موتورسیکلت‌های سازمانی و غیره اشاره نمود. علاوه بر این با داشتن کارت آموزش تعمیر موتورسیکلت سنگین می‌توانید به عنوان مربی در آموزشگاه‌هایی که دوره‌های آموزشی تعمیر موتورسیکلت را برگزار می‌کنند کار کنید و در کنار شغل موتورسازی خود از این راه نیز درآمد بالایی را کسب کنید.

چه آموزشگاهی را برای گذراندن دوره آموزش تعمیرات موتور سیکلت سنگین انتخاب کنیم؟

آموزشگاه‌ها تاثیر مستقیمی بر کیفیت یادگیری و آموزش دارند. انتخاب دوره آموزشی و آموزشگاهی شما  نباید صرفاً بر اساس قیمت انجام گیرد بلکه فاکتورهای مهم دیگری نیز هستند که باید موقع انتخاب آموزشگاه به آن دقت و توجه کنید، به‌عنوان مثال وجود اساتید حرفه‌ایی و متخصص می‌تواند یک ویژگی مثبت برای انتخاب آموزشگاه باشد.

بنابراین حتما در هنگام انتخاب آموزشگاه دقت کنید که آموزشگاه دارای اساتید با سابقه‌ باشد. علاوه بر داشتن اساتید مجرب نکاتی نظیر داشتن تجهیزات به‌روز و مدرن نیز نقش موثری بر کیفیت آموزش و یادگیری هنرآموزان خواهد داشت. آموزشگاه مناسب باید بتواند تجهیزات و وسایل مدرن و پیشرفته را برای داوطلبان فراهم نماید تا آموزش‌ آن‌ها به‌درستی صورت پذیرد. اگر در آموزشگاه‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای معتبر نظیر دارالفنون دوره‌های آموزشی خود را بگذرانید، می‌توانید در پایان آموز‌ش‌ها مدرک و گواهینامه اخذ کنید که این مدرک از سمت سازمان‌ فنی‌ حرفه‌ای به شما داده می‌شود و از مزایای زیادی نیز برخوردار است.

تعمیرکاران موتورسیکلت سنگین چه وظایفی بر عهده دارد؟

در شغل موتورسازی تعمیرکار باید با همه قطعات و اجزایی که در این وسیله نقلیه به کار برده می‌شود آشنایی کامل داشته باشد. تعمیرکار باید در مورد عملکرد قطعات و اجزای موتور اطلاعات کافی داشته باشند. این افراد دارای وظایف مختلفی هستند این وظایف عبارتند از:

●  تعویض انجین

●  تعویض صفحه کلاچ

●  تعویض سیم‌کشی کامل

●  تعمیر پمپ ترمز دیسکی

●  تعویض رینگ و پیستون

●  تعویض سوپاپ

●  تعویض کاسه و غیره

مکانیک‌های موتورسیکلت سنگین باید بتوانند عیب‌یابی و سرویس کردن دستگاه را خیلی سریع انجام دهند و مشکل آن را رفع نمایند. این افراد باید از روحیه‌ای قوی و پشتکار برخوردار باشند و بتوانند با انواع مشتری‌ها معاشرت داشته باشند.

ویژگی‌های تعمیرکاران موتورسیکلت سنگین

تعمیرکاران موتورسیکلت‌ها می‌توانند ویژگی‌های متفاوتی داشته باشند. ولی بعضی از ویژگی‌های مهمی که اغلب مکانیک‌های موفق در تعمیر رعایت می‌کنند شامل موارد زیر هستند:

دانش فنی: شغل موتورسازی نیاز به درک عمیقی ازموتورها، سیستم‌های تعلیق، گیربکس‌ها، ترمزها و دیگر سیستم‌های مکانیکی دارد. یک تعمیرکار باید از دانش فنی بالایی برخوردار باشد تا بتواند مشکلات موتورسیکلت را به‌خوبی شناسایی و تعمیر کند.

توجه به جزئیات: تعمیرکار باید به جزئیات توجه داشته باشد تا بتواند مشکلات آن را سریع‌تر تشخیص دهد و به تعمیر آن اقدام نماید. کم‌ترین بی‌توجهی می‌تواند عواقب جدی را در زمان کار با موتورسیکلت برای شما بوجود بیاورد.

استقامت فیزیکی: تعمیرکار باید از وضعیت بدنی خوبی برخوردار باشد تا بتواند برای مدت طولانی بدون خستگی کارکند، چرا که کار تعمیر موتورسیکلت سنگین از نظر فیزیکی می‌تواند سخت باشد و نیاز به خم شدن، ایستادن و دستیابی به مقدار زیادی از وسایل داشته باشد.

یادگیری مستمر: شغل موتورسازی دائما در حال پیشرفت است، و به‌طور مداوم فناوری‌ها و مدل‌های جدیدی معرفی می‌شود. به همین دلیل باید تعمیرکار دائما در حال یادگیری باشد تا از آخرین پیشرفت‌های صنعت‌ عقب نماند.

مهارت‌های حل مسئله: به‌دلیل اینکه تعمیر موتورسیکلت چالش برانگیز و پیچیده است، تعمیرکار باید از تفکر انتقادی و مهارت‌های حل مسئله برخوردار باشد تا به‌خوبی مشکل را شناسایی و آن را رفع کند. به‌طور کلی تعمیرکار موتورسیکلت سنگین باید فردی جزئی‌گرا، متعهد و ماهر باشد تا بتواند بهترین خدمات را برای مشتریان ارائه دهد.

چگونه می‌توانیم در شغل موتورسازی ماهر شویم؟

از آنجایی که شغل موتورسازی طیف وسیعی دارد باید مهارت، دانش و تجربه خود را دائما به‌روز نگه دارید. باید گفت که در دنیای امروز هر ساله موتورسیکلت‌های جدیدی به بازار می‌آیند و یک تعمیرکار ماهر باید با تمام اجزای این موتورسیکلت‌های نوین آشنایی داشته باشد و بتواند مشکلات آن‌ها را برطرف کند. تعمیرکار موتورسیکلت برای اینکه بتواند به نیاز مشتریان پاسخ دهد باید از مهارت بالایی برخوردار باشد.

بهترین روش برای ورود به این عرصه، شرکت در دوره‌های آموزشی است که از پایه به صورت اصولی آموزش خواهید دید. به این نکته توجه داشته باشید که فقط به شرکت در این دوره‌های آموزشی اکتفا نکنید، بلکه با شرکت در دوره‌های آموزشی، شروع کارخود را به صورت اصولی و درست انتحاب نمایید. بعد از طی کردن دوره آموزش تعمیرات موتورسیکلت سنگین سعی کنید به عنوان شاگرد و یا کارآموز در نزد استادی مشغول به کار شوید و مهارت‌ها و دانشی که در کلاس‌های آموزشی یاد گرفته‌اید را پیاده‌سازی کنید.

سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی تعمیرگاه موتور سیکلت سنگین چقدر است؟

برای این که در این پیشه فعالیت کنید می‌توانيد پس از کسب مهارت‌های لازم توسط شاگردی کردن نزد یک فرد با تجربه و یا شرکت در دوره‌های آموزشی فنی‌و‌حرفه‌ای در آموزشگاه‌های گوناگون، به راه‌اندازی یک مغازه تعمیرات موتورسیکلت اقدام نمایید. برای این کار باید سرمایه‌ای را برای رهن و اجاره مغازه در نظر بگیرید. برای خریدن ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای تعمیرات موتورسیکلت نیز باید سرمایه‌ای در نظر گرفته شود.

میزکار، تهیه دستگاه دیاگ، جعبه بکس، پمپ باد، جعبه ابزار، انواع آچارها و غیره نیازمند به سرمایه‌ای در حدود 20 میلیون تومان است. فردی که علاقه‌ به وارد شدن در شغل تعمیرات موتورسیکلت دارد باید از سرمایه قابل توجهی برخوردار باشد. با توجه به موارد اشاره شده می‌توان نتیجه گرفت که شغل تعمیرات موتورسیکلت سنگین از بازار کار پردرآمد و پررونقی برخوردار است که به پشتکار فرد، تبلیغات گسترده در این حوزه و نیز بازاریابی فرد بستگی دارد. شخص علاقه‌مند به این شغل می‌تواند با کسب مهارت‌های بیشتر درآمد بالایی را کسب کند.

شغل موتورسازی چه مزایایی داد؟

مزایای شغل موتورسازی شامل مواردی مهمی مانند حقوق مرخصی و تعطیلات، برنامه‌های بازنشستگی، مرخصی استعلاجی با حقوق و بیمه  است. مزایای دیگر شغل موتورسازی برای تعمیرکارانی که برای فروشندگان کار ‌می‌کنند این است که اغلب برای خرید موتورسیکلت، قطعات و لوازم جانبی تخفیف ویژه‌ای را ‌می‌گیرند. ولی مکانیک‌های موتورسیکلت که در مغازه‌های کوچک کار ‌می‌کنند اغلب از مزایای کمتری برخوردار هستند.

چشم‌انداز شغل موتورسازی

در سال 2020، اداره آمار کار پیش‌بینی کرد که حرفه تکنسین موتورسیکلت تا سال 2030 تا 10 درصد افزایش ‌پیدا می‌کند. این پیش‌بینی خیلی سریع‌تر از پیش‌بینی کشورهای دیگراتفاق افتاده است. فرد با پیشرفت در این حرفه می‌تواند به یک مدیر خدمات، مدیر قطعات یا صاحب نمایندگی تبدیل شود. برخی از مکانیک‌های موتورسیکلت سنگین بعد از کسب شهرت و تجربه در این عرصه، تعمیرگاه‌های خود را افتتاح ‌می‌کنند. بیشتر مکانیک‌های موتورسیکلت دائما در حال گذراندن دوره‌های آموزشی هستند تا با فناوری در حال تغییر موتور سیکلت همگام شوند.

چگونگی بازار کار شغل تعمیر موتور سیکلت سنگین

 هنگامی که قصد داشته باشید کار جدیدی را شروع کنید، در اولین گام مواردی که ذهن شما را به خود مشغول می‌کند وضعیت بازار کار و درآمد در آن شغل است. با زیاد شدن قیمت‌ خودروهای داخلی و خارجی، استهلاک ماشین‌ها و همچنین افزایش قیمت بنزین، به تدریج موتورسیکلت سنگین نقش پررنگ و چشمگیری به‌عنوان یک وسیله نقلیه مهم در زندگی افراد خواهد داشت. موتورسیکلت برای انجام کارهای گوناگون روزمره نسبت به خودرو از کارایی زیادی برخوردار است. شغل موتورسازی دارای بازار کار بسیار مناسبی است، چرا که  امروزه همه موتورسازان علاوه بر درآمد فوق‌العاده، از فرصت و امنیت شغلی نیز برخوردار هستند.

موارد ذکر شده اهمیت موتورسیکلت سنگین را در زندگی روزمره نشان می‌دهد. شغل تعمیر موتورسیکلت‌ها از بازار کاری پررونقی برخوردار است چرا که این شغل روزانه در حال تغییر و دگرگونی است و موتور‌های تازه و قطعات جدید به بازار عرضه می‌شود. با این دیدگاه می‌توان فهمید که این شغل هرگز منسوخ و یا اشباع نمی‌شود بلکه هر روز در حال رشد و پیشرفت است. بنابراین اگر به موتورسیکلت سنگین و تعمیر آن علاقه‌مند هستید، می‌توانید با ورود به این شغل پردرآمد آینده خوبی را برای خود رقم بزنید.

میزان درآمد شغل موتورسازی  بستگی به عوامل متنوعی همچون کشور و نیز سطح دانش و مهارت‌های فرد دارد. اما به‌طور کلی میزان حقوق دریافتی با توجه به شرایط زیر متفاوت است:

● در کجا و کدام شهر کار می‌کنید

● تقاضا برای کار چقدر است

● اندازه شرکت، سازمان و یا مغازه

اگه قصد داشته باشید که تعمیرگاهی را برای خود باز کنید بهتر است مکانی را انتخاب کنید که در آن محل رقبای کمتری را داشته باشید. البته سعی کنید محلی پررفت و آمد را برای تعمیرگاه خود انتخاب کنید تا کار شما در آن محل دیده شود. در نظر داشته باشید که کیفیت بهتر از کمیت است، بنابراین سعی کنید همه خدمات تعمیرات موتورسیکلت را با کیفیت بهتر انجام دهید. جذب و حفظ مشتریان ثابت خیلی بهتر از جذب مشتریان جدید است. با توجه به مواردی که گفتیم می‌توان درآمد ماهیانه تعمیرکار موتورسیکلت را مبلغی چند میلیونی تخمین زد.

انواع موتورسیکلت بنلی

در ادامه این مقاله مجموعه دارالفنون قصد دارد تا شما را با انواع موتورسیکلت‌های بنلی در مدل‌های مختلف آشنا سازد. بنلی به این نکته توجه می‌کند که نسل‌های جدید موتورسواران، علاوه بر ظاهر موتور به کیفیت ساختاری آن نیز اهمیت می‌دهند. به همین دلیل این دو ویژگی را با یکدیگر پیش برده و هیچکدام را فدای دیگری نمی‌کند.

 برخی از این موتورسیکلت‌های بنلی عبارتنداز:

● موتوربنلیS۷۵۲: با حجم موتور ۷۵۴ سی‌سی و ۸ سوپاپ در رده موتورهای نیمه‌سنگین قرار دارد و قدمی بلند و رو به جلو برای کمپانی به حساب می‌آید.

● موتور بنلی LEONCINO 500 TRAIL: وزن بنلی Leoncino 500 حدود ۱۸۶ کیلوگرم و حجم موتور آن، همان‌طور که می‌توان از نامش فهمید، ۵۰۰ سی‌سی است.

● موتور بنلی TRK 502 X: موتور استفاده شده در این دستگاه، در هر ۸۵۰۰ دور، ۴۶٫۹ اسب بخار توان و در هر ۶۰۰۰ دور ۴۵٫۹۶ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند.

● موتور بنلی LEONCINO 800 TRAIL

● موتور بنلی ۵۰۲ C: موتور این مدل از نوع دوقلو موازی ۸سوپاپ است که با استفاده از مایعات خنک می‌شود. سیستم تعلیق جلو فنردوشاخ وارونه ۴۱ میلی‌متری است و از تک کمک برای سیستم تعلیق عقب تنظیم استفاده شده است.

● موتور بنلی TRK 800: یکی از نکاتی که باید در TRK 800 توجه کرد توان ۷۶ اسب بخار و گشتاور ۶۷ نیوتن‌متری آن است.

● موتور بنلی LEONCINO 125: در سینه Leoncino 125 یک موتور تک‌سیلندر جدید ۱۲۵ سی‌سی چهار زمانه با استفاده از خنک‌کننده مایع می‌تپد که در نوع خود نخستین است.

● موتور بنلی TNT 300

● موتور بنلی IMPERIALE 40

● موتور بنلی TRK 251

سخن پایانی

در این مقاله فهمیدیم که شغل موتورسازی یکی از رشته‌های پردرآمد و پرطرفدار به شمار می‌رود که مورد استقبال اکثر مردم  بخصوص جوانان قرار گرفته است. باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که  شغل موتورسازی  به صرف زمان، انرژی، صبر و حوصله زیادی نیاز دارد. اگر با علاقه این رشته را دنبال کنید، سعی و کوشش خود را بالا ببرید و صبور باشید، می‌توان گفت که درآمد شغل موتورسازی برای داشتن یک زندگی خوب، گزینه مناسبی خواهد بود. امید است که مجموعه دارالفنون توانسته باشند اطلاعات زیادی درباره این شغل پردرآمد در اختیار شما مخاطبان گرامی قرار داده و به تمامی سوالات شما در این زمینه پاسخ داده باشند.

مقالات جذاب

دیگر دوره های مشابه مجتمع دارالفنون
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس مشاوره رایگان
ثبت نام سریع زودتر شروع کن!